Srpski fudbaler Adem Ljajić rekao je danas da se nije dvoumio oko prelaska u Torino i da je pristao na transfer na prvi poziv tog kluba.

-Na prvi poziv Torina sam odmah odgovorio da želim da dođem. Razgovarao sam o tome sa svojom porodicom i odluka je postala konačna – rekao je Ljajić za klupski sajt.

Ljajić je nedavno prešao u Torino iz Rome, iako su mediji navodili da srpski reprezentativac ne želi u taj klub i da odugovlači.

Povezana vest:  Janković: Poštujemo Rad, idemo na pobedu

Čak je i njegov saigrač iz reprezentacije Nenad Tomović kazao da je Ljajićeva želja bila da mu se pridruži u Fiorentini.

Ipak, Ljajić je potpisao ugovor sa Torinom, klubom u kom će ga trenirati Siniša Mihajlović, koji ga je izbacio iz reprezentacije dok je bio selektor jer igrač nije želeo da peva himnu Srbije.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Policija priželjkuje neuspeh Amerikanaca

-Veoma dobro poznajem Mihajlovića, sa kojim sam sarađivao u Fiorentini i reprezentaciji Srbije, tako da imamo dobar odnos. On je osoba koja u lice govori ono što misli, a ja sam isti kao on – naveo je Ljajić na predstavljanju u Torinu.

Ljajić je zahvalio predsedniku kluba Urbanu Kairu koji je, kako je naveo fudbaler, snažno želeo da ga dovede.

Povezana vest:  Abidal neće igrati protiv Reala

-Znam da mogu mnogo da pružim ovom timu ako budem bio u dobroj formi. Sviđaju mi se klubovi gde postoji veliki pritisak i ljudi očekuju važne rezultate. Ne plašim se – rekao je Ljajić.

Nekadašnjem fudbaleru Partizana će Torino biti četvrti klub u Italiji, posle Fiorentine, Rome i Intera, u kome je proveo prošlu sezonu.