Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je njegova ekipa današnju utakmicu protiv Bačke odigrala veoma loše i dodao da je spreman da preuzme odgovornost za loše rezultate.

-Čestitam ekipi Bačke. Oni su u drugom poluvremenu, kao i svaka ekipa koja se brani zadržavali loptu, ali to nema veze… Jako smo loše odigrali, prvo poluvreme katastrofalno i u tom smislu uopšte nisam zadovoljan. Ekipa nije odreagovala kako treba, treću utakmicu zaredom nismo postigli gol – rekao je Tomić za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Bačke i Partizana odigrali su večeras u Novom Sadu nerešeno 0:0 u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Povezana vest:  Turska povukla kandidaturu za EP 2020.

Partizan je tako posle dvomeča sa Zaglebjem u kvalifikacijama za Ligu Evropa odigrao i treću utakmicu u kojoj nije uspeo da postigne gol. Navijači crno-belih su na stadionu Karadjordje u Novom Sadu u više navrata skandirali: „Uprava napolje“ i „Tomiću odlazi“.

-Apsolutno sam spreman da podnesem odgovornost. Znam šta znači Partizan, znam šta traži Partizan. Potpuno razumem i navijače – rekao je Tomić.

Povezana vest:  Partizan pobedio Zvezdu i sustigao je na tabeli

Trener Bačke Spasoje Jelačić čestitao je svojim igračima i svima u klubu osvajanje prvom boda u Super ligi Srbije.

-Moram prvo da čestitam igračima na fanatičnoj borbi. U drugom poluvremenu smo bili pritisnuti na svoju polovinu, branili smo se, ne mogu ništa da zamenirim svojim igračima. Želim igračima i svim ljudima u klubu da čestitam na velikom bodu, naš prvi bod u Super ligi Srbije. Ekipi Partizana želim sreću u nastavku prvenstva – rekao je Jelačić.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Navijači na treningu bodrili Orlove