Lionel Mesi, Žerar Pike i Arda Turan, zvezde F.K. Barselona iznenadili su učenike u Barseloni, odradivši zajednički trening sa njima, kao deo posebnog dana koji je organizovao Beko, premijum partner F.K. Barselona.

Deci, koja su redovni učesnici u programu FutbolNet Fondacije FCB, priređeno je iznenađenje kada su posetili trening centar F.K. Barselona – radi specijalnog treninga. Međutim, najveće iznenađenje usledilo je kada se u jednom trenutku trio međunarodnih fudbalskih zvezda pojavio na treningu, u okviru Bekove kampanje Zvanični partner igre.

Pored omogućavanja zajedničkog treninga sa Mesijem, Pikeom i Turanom, Beko je preuredio školu, adaptirajući prethodno neupotrebljiv radni prostor koji je oplemenio novim bojama, nameštajem, kao i novim Beko uređajima,  stvarajući živopisan prostor za učenje i igranje ove dece.

Povezana vest:  Čelsi siguran na startu, Ivanović strelac

Turin Karabuk, direktor marketinga za globalni brend Beko je ovim povodom izjavio: „Svi imaju pravo na vreme za igru u svojim životima, ali neki ljudi nemaju uvek uslove za to. Deca širom sveta maštaju o dodavanju lopte sa svojim fudbalskim herojima, a ovim učenicima, fudbal i F.K. Barselona znače sve. Imajući to u vidu, želeli smo da im priredimo dan igre iz snova, kao i iznenađenje koje će dugo pamtiti, zbog čega smo u saradnji sa klubom F.K. Barselona organizovali zajednički trening sa fudbalskim zvezdama Lionel Mesijem, Žerar Pikeom i Ardo Turanom. Pored ovog dana, želeli smo da ulepšamo deci boravak u ovom Institutu, pa smo renovirali prostor i opremili ga novim Beko uređajima. ”

Povezana vest:  Gavrić: Zvezda želi da osvoji titulu u utakmici protiv Rada

Oskar Tarega, direktor škole je izjavio: “Zahvaljujući brendu Beko i F.K. Barselona, deci je pružena prilika da se upoznaju sa svojim herojima, što ih je veoma usrećilo i pružilo momenat za pamćenje.“

Žordi Kardoner, prvi potpredsednik F.K. Barselona je izjavio: “Saradnja sa kompanijom Beko na ovom sjajnom iznenađenju za decu iz Instituta Bari Besos bila je izvanredna i mi bismo hteli da se zahvalimo kompaniji za kontinuiranu podršku klubu, Fondaciji FCB i programu FutbolNet”.

Povezana vest:  Rad sudija ubuduće samo uz dozvolu policije

FutbolNet je program Fondacije F.K. Barselona za decu starosti od 10 do 16 godina, u okviru kojeg se ostvaruje saradnja sa školama u oblasti Katalonije, gde se fudbalom promovišu vrednosti kao što su samopouzdanje, poštovanje i osećaj odgovornosti.

Bekova kampanja Zvanični partner igre izgrađena je na veštoj, napadačkoj igri F.K. Barselona, koja podrazumeva slobodu i uživanje na terenu i van njega, stil igre koji pokazuje istinski duh fudbala. Beko podržava ljude u njihovim dinamičnim životima proizvodeći brze, fleksibilne i efikasne kućne uređaje, koji im ostavljaju više vremena i mogućnosti za svakodnevnu igru u duhu F.K. Barselona.

PHOTO: www.fundacio.fcbarcelona.cat