Bugarska policija uhapsila je 45 navijača Crvene zvezde jer su pravili nerede u letovalištu Sunčev breg uoči večerašnje utakmice između Ludogoreca i crveno-belih u Razgradu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tamošnje tužilaštvo već je pokrenulo istragu pošto se navijači terete za tuču sa policijom, napad na turiste i oštećenje automobila.

Sinoć su u dve diskoteke u Sunčevom bregu prijavljene tuče, u kojoj su povređena dva pripadnika bezbednosti posle udaraca palicom, navodi lokalni sajt Gong pozivajući se na tužilaštvo.

Povezana vest:  PSV deklasirao Fejnord sa 10:0

Pored njih povređene su još tri osobe nakon što su htele da pomognu organima reda, a navodi se da izrednici nisu hteli da odstupe čak i kada su policajci ispalili četiri metka u vis.

Trenutno je u pritvoru 45 navijača Zvezde, od kojih je 16 identifikovano. Bugarska policija vrši rigoroznu konstrolu na ulasku u Razgrad, popusuje svaku osobu i pušta samo koje imaju ulaznice, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Povezana vest:  Fiorentina prošla dalje, Inter jedva protiv Seltika

Prethodno je jedna grupa navijača privedena jer im je u autobusu pronađena droga. Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se večeras od 20 sati.