Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa trenutno razmišlja samo o predstojećoj utakmici sa Metalcem, ne i o revanšu sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

-Teška utakmica je pred nama, iskustvo iz prošle sezone kada smo na Marakani jedva savladali Metalac golom u 80. minutu govori u prilog tome. Verovatno će slično biti i sutra. Ekipa im je dosta izmenjena, pobedili su Borac u prvom kolu i napravili dobru atmosferu u timu… Bez namere da ikog uvredim Zvezda na Marakani uvek zavisi od sebe. Razmišljamo samo o svojoj igri i nadam se da ćemo sutra da uspemo da osvojimo tri boda – rekao je Božović novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Povezana vest:  ADIDAS PREDSTAVIO PREDATOR INSTINCT SUPERNATURAL KOPAČKE

Crveno-beli sutra dočekuju Metalac u drugom kolu Super lige Srbije. Utakmica je na programu od 20.00.

Zvezda u duel s Metalcem ulazi posle remija sa Ludogorecom (2:2) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš se igra u utorak u Beogradu.

-Objektivno verovatno je svima još u glavi utakmica protiv Ludogoreca, ali treba što pre da je zaboravimo. Teško je pripremati ekipu u jednoj nedelji i za domaće prvenstvo i za evropske utakmice, ali moramo da se navikavamo. Najvažnije nam je da pobedimo Metalac. Već se piše o protivniku u četvrtom kolu, a još ni treće nismo prošli – rekao je Božović.

Povezana vest:  Istraga o nameštanjima u italijanskom fudbalu prošireba i na Seriji A

Božović je najavio da će za sutrašnji meč promeniti sastav u odnosu na meč u Razgradu.

-Promenićemo ekipu u odnosu na Ludogorec, zavisiće od toga ko se kako oseća. Nismo razmišljali da odložimo utakmicu, moramo da se navikavamo na ovakav tempo. Imamo više od 20 igrača koje smo doveli zato što smo se nadali da ćemo doći u situaciju da igramo na tri fronta – rekao je Božović.

Povezana vest:  Real raskinuo saradnju sa Pelegrinijem, Morinjo novi trener

-Sutra će na terenu biti ljubimci javnosti, Plavšić i Petković, pošto se stalno pominje zašto ih nema. Svi su igrači Crvene zvezde, igraju oni za koje se ja opredelim. Trudim se da budem pošten jer onaj ko igra i trenira kako treba uvek će imati mest -, dodao je trener Zvezde.

On je naveo da Ugo Vijera nije u formi u kakvoj je bio kad je došao u Zvezdu.

-Možda se oseća zapostavljeno, ali takav je sport. U fudbalu nema minulog rada, svakog zanima samo sledeća utakmica – rekao je Božović.