Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv Čukaričkog i osvojila bitna tri boda.

-Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na igri, a mojim igračima posebno na osvojena tri boda. Uvek je teško igrati protiv jednog ovako kvalitetnog protivnika posle Evrope. Imali smo tu sreću da smo prvo pobedili Partizan na JNA, a večeras i Čukarički. Odigrali smo dobru utakmicu, iako nisam mnogo izmenio postavu u odnosu na AZ Alkmar. Možda su moji igrači bili malo umorni, ali umor ne sme da postoji na ovom nivou – rekao je Lalatović novinarima posle meča.

Povezana vest:  Italija tuguje za Morosinijem

Vojvodina je večeras na Banovom brdu pobedila Čukarički sa 3:1 u šestom kolu Super lige Srbije.

-Sve zasluge idu na račun igrača. Postigli smo prvi gol na vreme. Paločević je postigao lep pogodak. Možda smo mogli još neki gol da postignemo u prvom poluvremenu, ali i ‘Čuka’ je imala svoje šanse. U drugom poluvremenu sve je bilo u redu, iako je moj igrač napravio neshvatljiv faul za jedanaesterac, ali Čukarički je stigao do zasluženog izjednačenja. Mislim da smo potom dobro odigrali kada se utakmica lomila. Sve stvari smo do kraja držali u našim rukama – kazao je Lalatović.

Povezana vest:  Pobeda Radničkog na Banjici, Bačka bolja od Metalca

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak kazao je da njegova ekipa pokušala da izbori „pozitivan rezultat“.

-Jako teška utakmica za nas, bila je ono što smo očekivali. Pokušali smo disciplinovanom igrom da izborimo pozitivan rezultat. Prvo poluvreme je bila nešto bolja igra, ali oni su došli do prednosti posle individualne grešeke mog igrača. Imali smo i mi šanse, ali imamo problem sa realizacijom. Kada se utakmica lomila u drugom poluvremenu presudio je individualni kvalitet igrača. Paločević je postigao fantastičan gol – rekao je Lešnjak.

Povezana vest:  SP JAR, Joakim Lev: Mislim da su Španci novi svetski prvaci!

-Mi smo krenuli na sve ili ništa, ali ponovo je došlo do individualne greške mog igrača, pa je Vojvodina rešila utakmicu. Rezultat je mogao da bude 3:1, kao što je bio, a i 3:2… Sitnice i detalji su odlučili utakmicu – dodao je on.