Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je danas da njegova ekipa bez pritiska dočekuje utakmicu protiv AZ Alkmara u baražu za Ligu Evropa, gde će pokušati da nadoknadi zaostatak od tri gola iz prvog meča.

Fudbaleri Vojvodine otputovali su danas u Holandiju, gde će sutra od 20 časova igrati protiv AZ Alkmara revanš utakmicu baraža za Ligu Evropa. AZ je prošlog četvrtka u Novom Sadu pobedio sa 3:0.

-Dok se igra uvek ima nade, sve zavisi kako počnemo utakmicu. Nemamo pritisak, oni imaju rezultat. Biće nam teško da nadoknadimo zaostatak, ali u dobroj smo formi i dobroj seriji, idemo rasterećeno da se nadigravamo. Sve bi bilo drugačije da smo u prvom meču poveli iz stopostotnih prilika koje smo imali. Oni su iskoristili svoje šanse, dali nam golove, a to u stvari nisu bile ni šanse, nego prilike posle polukontre i kontre. Da neko nije gledao pomislio bi da su nas razbili, ali nije bilo tako. Parirali smo im i bili bolji protivnik u polju, idemo tamo možda se i okrene sreća – rekao je Paločević novinarima na aerodromu „Nikola Tesla“.

Zbog povreda u Holandiji neće biti Nikole Trujića i Uroša Stamenića. Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige Evropa.

Povezana vest:  Čelsi ubedljivo poražen na gostovanju VBA