Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da mu je prošla sezona bila najbolja u karijeri, pošto je osvojio Ligu šampiona sa klubom i Evropsko prvenstva sa reprezentacijom Portugala.

-To je bila sezona u kojoj je bilo po malo od svega. Nismo dobro počeli, odnosno nismo počeli onako kako smo hteli, ali na kraju se sve dobro završilo. Mislim da su se dolaskom (Zinedina) Zidana u Real, mnoge stvari u ekipi popravile. Uspeli smo da osvojimo Ligu šampiona, a ja sam bio najbolji strelac, pa mi je to bila jedna od najboljih sezona u karijeri – rekao je Ronaldo za World Soccer.

Ronaldo je jedan od kandidata za najboljeg igrača Evrope za prošlu sezonu, a nominovani su i njegov saigrač Garet Bejl i napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman.

Povezana vest:  Rangnik se povukao sa klupe Šalkea

-U pogledu osvajanja trofeja, prošla sezona je bila sigurno najbolja u mojoj karijeri. Posle osvajanja Lige šampiona, osvajanjem Evropskog prvenstva sa Portugalom završio sam izuzetnu godinu. Što se tiče trofeja, nisam imao bolju sezonu. Uspeli smo da osvojimo dva najvažnija trofeja – rekao je Ronaldo.