Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras da je njegova ekipa gajila nadu da može da pobedi italijanski Sasuolo u revanšu plej-ofa Lige Evropa u Beogradu, ali da ih je rano primljeni gol dosta poremetio.“Gajili smo nadu da možemo da pobedimo Sasuolo, ali rano primljen gol nas je poremetio, pa je posle bilo psihološki teško da se vratimo. Na kraju mi je drago što smo izjednačili i što nismo izgubili. Nemam šta da zamerim igračima, borili su se koliko su mogli“, rekao je Božović novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1 sa italijanskim Sasuolom u revanš meču baraža za Ligu Evropa i tako završili učešće u tom takmičenju.

Povezana vest:  Marin: Vratiću osmeh na lica brazilskih navijača

U prvoj utakmici prošlog četvrtka Sasuolo je na svom terenu pobedio sa 3:0.

-Juče sam ovde govorio da se nismo borili u prvom meču, da nismo dovoljno trčali. Čitava ekipa nije bila u dobrom stanju, a ja ne znam razlog toga. Nismo im pružili otpor i to nas je posebno koštalo. Možda smo bili malo umorni, jer smo odigrali 10 utakmica za 40 dana. Na to nismo baš navikli, a i imali smo igrače koji su kasno došli – rekao je Božović.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, Crna Gora propustila šansu da bude prva u Grupi G

On je rekao da misli da „ova ekipa Zvezde ima budućnost uz određene korekcije“ i dodao da su crveno-beli ove sezone „pokušali da naprave rezultat u Evropi“.

Publika je na stadion „Rajko Mitić“ zvižducima ispratila Pabala Moučea i Džona Ruiza kada su izlazili iz igre.

-Publika ima pravo da iskaže nezadovoljstvo, ali ja sam trener. Nisam video ko nije želeo večeras da igra. Možda je neko slabije odigrao, ali nije bio igrač koji nije imao želju da igra – kazao je Božović.

Upitan da li će nastaviti da sa „istim žarom i željom“ vodi crveno-bele, Božović je rekao da ima.

Povezana vest:  Lenon preuzeo Bolton

-Znate kako kako je govorio drugo Tito – ‘Radimo kao da će biti 100 godina mira, a spremamo se da sutra bude rat.

Na pitanje da li će Aleksandar Katai napustiti klub, Božović je rekao da „ne zna šta će biti“.

-Zavisi od ponude. U suštini, Zvezda je prethodne godine najviše zaradila od prodaje igrača. Situacija je takva da mora od toga da živi. Kada dođe privatizacija i kada neko da pare, Zvezda će onda moći da zadrži igrača – kazao je Božović.