Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da bi pobeda njegove ekipe nad Crvenom zvezdom bila ogroman podvig i da će uz puno rada i napora pokušati da, u tom meču sedmog kola Super lige, ostanu bar neporaženi.On je radiju Sto plus rekao da ne veruje da će crveno-beli biti previše uzdrmani zbog neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope i ispadanja od italijanskog Sasuola.

-Ne verujem da možemo igrati na tu kartu, iako im sigurno nije prijatno zbog rezultata sa Sasuolom. Možda su oni fudbaleri koji su igrali juče umorni, ali Miodrag Božović na raspolaganju ima dovoljno igrača da sklopi dva kvalitetna tima koja bi ravnopravno mogla da se nose sa bilo kojim rivalom iz našeg prvenstva – kazao je Marić.

Novi Pazar je na 10. mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova (uz meč manje), dok je Crvena zvezda prva sa devet bodova više.

-Šampionu i lideru prvenstva se ne preti i nismo u poziciji da obećavamo pobedu. Trudićemo se da loptu spustimo i igramo, a nadam se da ih možemo ugroziti kontranapadima jer imamo nekoliko izuzetno brzih igrača. Naša šansa su i prekidi, gde nam je Miloš Tintor glavni adut – rekao je Marić.

Strateg Novog Pazara smatra da je odbrana crveno-belih ranjiva, što se videlo u duelima sa Ludogorecom i Sasuolom, ali da timovi u Srbiji nemaju igrače koji bi mogli značajnije da je ugroze.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA, Partizan ubedljiv, Rozenborg i Bazel solidni

-Može se reći da je odbrana Zvezde nikada gora, ali samo kada igraju protiv ekstremno brzih i kvalitetnih individualaca Sasuola. Takvih fudbalera u našem prvenstvu nema – istakao je Marić.

On će na raspolaganju za meč sa Crvenom zvezdom imati sve igrače, osim Dušana Pantelića koji će zbog povrede kolena sa terena odsustvovati nekoliko meseci.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Stanojević: Prvenstvo je, ipak, najznačajnije

Utakmica izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu.