Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je današnji remi sa Liverpulom (1:1) završen najpravednijim rezultatom.

-Veoma sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Teško je igrati protiv Liverpula. Oni imaju veoma dobre igrače. Ako pogledate statistiku ekipe su bile izjednačene. Liverpul je ekipa koja želi da igra i osvaja titule, mi smo isti pa mislim da je današnji rezultat bio najpravedniji  – rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

Povezana vest:  Leverkuzen pobedom završio prvi deo Bundeslige

Totenhem je na Vajt Hart Lejnu odigrao 1:1 sa Liverpulom u trećem kolu Premijer lige. Liverpul je poveo u 43. minutu golom Džejmsa Milnera iz jedanaesterca, a izjednačio je Dani Rouz u 72. minutu.

Poketino je rekao da će ekipa naporno raditi i tokom dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, kako bi spremna dočekala nastavak naporne sezone.

Povezana vest:  Krunić: Sa Smederevom teže nego sa Zvezdom

Klop je rekao da ekipa mora da prihvati bod iz današnjeg meča, ali da misli da je oštećena jer joj nije dosudjen penal nad Žoelom Matipom, posle duela sa Janom Vertongenom. Sudija je samo opomenuo fudbalera Totenhema.

-Voleo bih da smo pobedili, ali moramo da prihvatimo bod. Pokazali smo da možemo da budemo zaista dobri. Ako sudija sačeka makar i na jednu sekundu, onda je to 100 odsto penal. U nekim utakmicama su ekipe za ovakav start dobijale penale, ne znam šta je ispravno. To je bio penal, ne znam zbog čega je prekidao igru ako nije dosudio penal – rekao je Klop.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije očekivano pobedili Japan na SP