Argentinski fudbaler Pablo Mouče izjavio je danas da je svestan da ne pruža partije kakve se od njega očekuju u Crvenoj zvezdi, ali je pozvao navijače na strpljenje i obećao da će opravdati svoju visoku reputaciju.

-Objektivno, moram više da pružam, znam da mogu mnogo bolje, ali isto tako moram da kažem da sam došao u Zvezdu pre samo dva meseca i potreban mi je period adaptacije. Stigao sam tri dana pred meč sa Valetom, bilo je teško, ali naporno radim da se vratim u potrebnu fizičku kondiciju i pomognem ekipi – rekao je Mouče novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Srbija protiv Norveške u baražu

Mouče je poručio da je imao dosta problema da se spremi jer je odmah po dolasku uskočio u ritam čestih utakmica u Superligi i evropskim kvalifikacijama.

-Došao sam u klub bez priprema, odmah sam počeo da igram i nisam bio na potrebnom nivou. To se odrazilo na moje igre, ali verujem da ću biti sve bolji. Navijači su strastveni i nestrpljivi, žele najboljeg Pabla Moučea i obećavam im da će ga uskoro videti – kazao je on.

Krilni fudbaler dodao je da zna da se nosi sa pritiskom u velikom klubu, jer iza sebe ima veliko iskustvo u Boki Juniors, Lanusu i Palmeirasu.

-Nemam pritisak, igrao sam u velikim timovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras, reprezentacija Argentine, osvojio sam šest trofeja i odigrao mnogo utakmica. Znam da se nosim sa pritiskom – rekao je igrač koji je za „gaučose“ postigao dva gola na pet utakmica.

Prema njegovim rečima, sjajno se oseća u Beogradu, sviđa mu se grad, i nema ništa protiv da do kraja odradi jednogodišnju pozajmicu.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 22. kola i tabela engleske Premijer lige

-Veoma sam zadovoljan u Zvezdi, sjajno sam prihvaćen, kako od saigrača, tako i od čelnika kluba. Svi mi daju podršku da iskažem ono zbog čega sam doveden – zaključio je Mouče.