Fudbaleri Sparte iz Praga pobedili su večeras na svom terenu Inter sa 3:1 u utakmici drugog kola Grupe K Lige Evropa.

Inter je tako i dalje bez pobede u Ligi Evropa, pošto je u prvom kolu poražen od Hapoel Ber Ševe, dok je Sparta upisala prve bodove.

Golove za Spartu postigli su Vaclav Kadlec sedmom i 25. minutu i Mario Holek u 76. minutu, dok je strelac jedinog gola za Inter bio Rodrigo Palasio u 71. minutu.

Povezana vest:  Skibe menja Babela na klupi Herte

U drugoj utakmici Grupe K Hapoel Ber Ševa i Sautempton odigrali su bez golova.

Fudbaleri Fiorentine slavili su sa ubedljivih 5:1 protiv Karabaga u gostima, dok je PAOK pobedio Liberec sa 2:1 u utakmicama Grupe J.

Italijanska ekipa i PAOK imaju po četiri boda, a Liberec i Karabag po jedan.

Fudbaleri Ajaksa su sa 1:0 pobedili Lijež u utakmici drugog kola Grupe G, a stelac jedinog gola bio je Kasper Dolberg. U drugom meču te grupe Selta je sa 2:0 pobedila Panatinaikos.

Povezana vest:  Mirković: Moramo da popravimo realizaciju

Ajaks je prvi u Grupi G sa šest bodova, Selta je druga sa dva boda manje, Lijež je do sada osvojio bod, dok je Panatinaikos bez bodova.

Fudbaleri Šalkea upisali su prvu pobedu, pošto su na svom terenu savladali Salcburg sa 3:1, dok je Krasnodar s ubedljivih 5:2 bio bolji id Nice u utakmicama Grupe I. Ruska ekipa posle dva kola ima maksimalan učinak, Šalke ima tri boda, dok su Salcburg i Nica bez bodova.

Povezana vest:  Grupa B: Pobede Barselone i Intera

Fudbaleri Steaue i Viljareala odigrali su nerešeno 1:1, a Cirih je na svom terenu pobedio Osmanlispor sa 2:1 u mečevima Grupe L.

U Grupi H Šahtjor je sa 2:0 pobedio Bragu, dok je Gent istim rezultatom slavio protiv Konjaspora.