Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je njegovom timu neophodna pobeda u predstojećem meču Super lige Srbije protiv Voždovca kako bi ostao na drugoj poziciji na tabeli.

-U životu se ništa ne mora, ali očekivanja i sutuacija su takvi da nam je pobeda neophodna, kako bismo ostali na poziciji na kojoj jesmo. Voždovac je dobar tim, sa jako iskusnim igračima… Igraju sa trojicom igrača pozadi, a videćemo da li će tako biti i protiv nas. Kako god da bude, nama je najvažnije to da osvojimo nova tri boda – rekao je Lalatović, objavljeno je na sajtu Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine sutra na Karadjordju dočekuju Voždovac u 13. kolu Super lige Srbije. Posle poraza od Mladosti u Lučanima, prvog u ovoj sezoni, crveno-beli iz Novog Sada imaju imperativ pobede, kako bi zadržali drugo mesto na tabeli i ostali u trci za lidersku poziciju.

Povezana vest:  Nastasić: Ne pomišljamo na poraz

Vojvodina je druga na tabeli sa 26 bodova, odnosno ima pet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a bod više od Partizana koji je na trećem mestu. Voždovac je deseti sa 14 bodova. Lalatović je rekao da poraz od Mladosti nije narušio dobru atmosferu medju igračima.

-Atmosfera je sjajna i poraz u Lučanima nas nije poremetio, a svoje igrače mogu slobodno da pohvalim za igru protiv Mladosti do 60. minuta… U svakom slučaju, želimo da ostanemo u vrhu srpskog fudbala i siguran sam da ćemo posle utakmice protiv Voždovca tu i ostati – dodao je trener Vojvodine.

Povezana vest:  Toti počeo da trenira

Lalatović je naveo da je dobro upoznat s kvalitetima sutrašnjeg protivnika.

-Imaju dva brza krilna igrača i brzog špica, a po onome što smo gledali i analizirali, videli smo da igraju na polukontru i kontru. Oni će sigurno pokušati da nas iznenade sa kretanjem njihovih napadača iza ledja naše odbrane, ali mi se sigurno nećemo braniti, već ćemo izaći visoko i napasti od prvog minuta. Gde god da igra, Vojvodina uvek igra napadački i na gol više, a tako će biti i sutra – rekao je on.

Povezana vest:  El Vasl: Maradona časno postupio kada je napao navijače

Zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv Mladosti, Vojvodina će protiv Voždovca biti oslabljena neigranjem Darka Puškarića. Utakmica izmedju Vojvodine i Voždovca na programu je sutra od 18.00 Karadjordju.