Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće za vikend da na gostovanju Spartaku u 13. kolu zabeleže četvrtu uzastopnu pobedu u Super ligi Srbije. Zvezda je lider na prvenstvenoj tabeli sa 31 bodom, četiri više od Vojvodine koja je druga, a pet od trećeplasiranog „večitog“ rivala Partizana.

Spartak igra solidno ove sezone i sedmi je na tabeli sa 17 bodova, ali je bez pobede već tri kola, od čega je poražen u dva. Utakmica će se igrati u subotu od 17.00 na stadionu u Subotici.

Povezana vest:  FK Voždovac i OFK Beograd nastavili Jelen Super šut, Milovanović 131 km/h VS Vasiljević i Micevski – 126 km/h

Vojvodina će večeras od 18.00 dočekati Voždovac i bar na kratko pokušati da se približi lideru. To će biti jedina utakmica koja će se igrati u petak, dok su sve ostale na programu u subotu. Protivnik novosadskog kluba igra promenjivo, a u prethodne dve utakmice je poražen.

Partizan će u subotu od 19.00 dočekati Radnički iz Niša u derbiju kola. Crno-beli su u dobroj formi, ali je i Radnički, koji zaostaje samo dva boda za predstojećim protivnikom. Petoplasirani Napredak, koji ima 22 boda i tri vezane pobede, igraće od 17.00 protiv Novog Pazara u gostima. Bačka će u Bačkoj Palanci u 15.00 dočekati Radnik, dok će od 17.00 Javor dočekati Mladost, Rad ekipu Borca, a poslednjeplasirani Čukarički će na Banovom brdu igrati protiv Metalca.

Povezana vest:  Goleada Mančester junajteda protiv Arsenala