Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da se nada da njegovi fudbaleri neće ponavljati greške iz prethodnih utakmica i da će ostvariti dobar rezultat protiv Metalca.

-Zabrinjava me takmičarski duh moje ekipe jer ga neki igrači očigledno ne poseduju. Pojedini su upali u neki psihološki momenat i ne znaju kako da izadju iz toga. Moramo da poradimo na tome. Ne plašim se toliko drugih ekipa, već se više plašim nas, šta ćemo da napravimo u smislu nečega što ne bi trebalo – rekao je Petrić novinarima na Banovom brdu.

Poslednjeplasirani Čukarički će sutra dočekati Metalac u 13. kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Fuego za pobedu Valensije u lokalnom derbiju

-Za nas je svaka utakmica kao u kupu, u svaku moramo da udjemo kao da je eliminaciona. Moramo da izbegnemo greške koje nam se ponavaljaju, iz kojih primamo golove koje ne bismo smeli. Protiv Metalca očekujem tešku utakmicu i dobar rezultat – kazao je Petrić.

Kada je reč o narednom rivalu, Petrić je rekao da je Metalac iskusna ekipa sa kvalitetnim igračima i dobrim trenerom. Petrić je rekao da su Čukaričkom potrebna pojačanja, ali da je rano da se govori o tome, već je neophodno da se period do zimske pauze odradi što bolje.

Povezana vest:  Svonsi iznenadio Njukasl, Kristal Palas bolji od Vesthema

-Ima još mnogo bodova u igri. Ide nam na ruku raspored. Verujem da možemo da osvojimo mnogo bodova, ali za to je potrebno da ne radimo neke stvarni koje smo radili u prethodnom period – rekao je Petrić.

Omladinci Čukaričkog su izborili plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener prvog tima kluba sa Banovog brda im je čestitao na tome.

-Taj tim ima odredjeni broj igrača koji posetuju odredjeni kvalitet da igraju za prvi tim. Na nama je da to delo sprovedemo do kraja i trpimo neke njihove loše igre – kazao je Petrić.

Povezana vest:  Arsen Venger: Pritisak na Fabregasa bio je prevelik, izgorio je u želji da donese trofej

Fudbaler Čukaričkog Obeng Regan rekao je da je njegov tim spreman da zabeleži prvu pobedu od dolaska Petrića na mesto trenera.

-Čeka nas veoma teška utakmica. Dobro smo trenirali, jako se spremali. Želimo da pobedimo i krenemo putem kojim svi želimo da idemo – rekao je Regan.

Utakmica će se igrati u subotu od 17.00 na Banovom brdu.