kristijano_ronaldo_tugaSP JAR

Kristijano Ronaldo: Slomljen sam i neverovatno tužan

 

Kapiten i najbolji fudbaler portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo vinovnik je incidenta nakon utakmice osmine finala SP-a u Kejp Taunu ukojoj je njegova ekipa poražena od Španije 1-0.

Isfrustriran ispadanjem svoje reprezentacije u prvoj utakmici nokaut-faze takmičenja, Ronaldo je pljunuo u pravcu snimatelja koji je pratio njegovu reakciju posle poraza od “furije”, te je za sve komentare vezane za utakmicu uputio na selektora Karlosa Keiroša.

Povezana vest:  Četiri gola Aguera za ubedljivu pobedu Sitija

-Kada sam rekao da pitate Karlosa Keiroša za komentar na press konferenciji, učinio sam to jer nisam bio sposoban za objašnjenja šta je bilo. Ljudsko sam biće, patim i želim da patim sam. Nisam nikad mislio da bi tako nevin potez mogao da napravi toliku kontroverzu. Zato nemojte da tražite duhove i stvarate senzaciju gde je nema – komentarisao je Ronaldo.

Povezana vest:  Novi poraz Partizana u Turskoj, Liteks slavio sa 2:1

-Slomljen sam, potpuno sam slomljen, frustiran i neverovatno tužan. Svestan sam svojih odgovornosti kao kapitena, ali ovog puta jednostavno nisam bio u stanju reći tri ili četiri rečenice – dodao je najskuplji fudbaler današnjice, čiji je najopasniji pokušaj na utakmici bio iz slobodnog udarca u 28. minutu s nekih 35 metara.