Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Milorad Vučelić izabran je danas za predsednika fudbalskog kluba Partizan. Vučelić je na vanrednoj Skupštini fudbalskog kluba Partizan u Sportskom centru Teleoptik dobio 30 glasova od 33 prisutna delegata. Ostalo troje su bili uzdržani.

Fudbalski klub Partizan je tako iz trećeg pokušaja dobio rukovodstvo pošto su prethodne dve sednice Skupštine odložene zbog velike svadje i nedostatka kvoruma. Partizan je bez predsednika od decembra, kada je uprava kluba podnela ostavku, a u medjuvremenu klub je predvodila privremena uprava.

Povezana vest:  Prva pobeda Wood Caffe u planetwin365 superligi

Članovi Upravnog odbora kluba su: Vladimir Vuletić, potpredsednik, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Zoran Rajić, Branko Brnović, Dragoljib Trailović, Dušan Jovanović, Dejan Bukvić i Goran Škordić.

Na današnjoj skupštini je, na predlog Vučelića, Ivan Ćurković izabran za počasnog predsednika.

-Hvala vam, ovo je izuzetna čast. Ovo veliko prizanje mi potvrdjuje da sam kao predsednik Partizana uspešno radio i vodio klub. Bio je to period dobrih rezultata, ne samo na sportskom planu. Vaša odluka i ovo retko priznanje to potvrdjuju. Ostao sam lojalan crno-beloj boji od kada sam davne 1964. postao član crno-bele porodice – rekao je Ćurković odmah nakon izbora.