Novi predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da će nova uprava nastaviti proces finansijske konsolidacije kluba, kao i da će unaprediti infrastrukturu kluba i modernizovati i konsolidovati organizaciju.

-Nastavićemo proces finansijske konsolidacije, nastavićemo sa sponzorskim ugovorima koje smo na početku doneli. Očekujemo podršku svih članova skupštine, kao i nadležnih u gradu, republici i Fudbalskom savezu Srbije – rekao je Vučelić posle izbora za predsednika kluba.

Skupština je danas izabrala novo rukovodstvo, tako da je Partizan osim predsednika dobio i novi Upravni odbor.

Povezana vest:  Raul se golom oprostio od navijača u Gelzenkirhenu

-Konsolidovaćemo i modernizovaćemo organizaciju. Izborićemo se za status stadiona, koji je nesumnjivo naš. Unapredićemo i Teleoptik, a treba da pristupimo i izgradnji internata, tako da oslonac bude na omladinskoj školi – rekao je Vučelić.

On je kazao da će se klub boriti na terenu da osvoji titulu i kup, ali da će se boriti sportski, a ne na neregularan način.

-Sve smo učinili na legalan i legitiman način, vrlo sam ponosan na to što smo kroz ovu krizu prošli jednoglasnim odlukama i što smo sačuvali autonomiju sportskog sektora. Partizan ne bira sportskog direktora i trenera, već Upravni odbor. Vrata su širom otvorena svima kojma je Partizan na srcu – rekao je Vučelić.

On je kazao da je nevoljno učestvovao u sukobima sa opozicijom i da se suočavao sa raznim napadima.

Povezana vest:  Nikolić: Nismo favoriti za osvajanje Kupa Srbije

-Nikada nisu izricane uvrede. Ako su izrečene gorke reči, spreman sam da se izvinim za svaku. Ne očekujem ništa za uzvrat. Svim partizanovcima su vrata otvorena. Očekujem objedinjavanje snaga i da prestane specijalni rat. Nemam iluzija da to može brzo da se završi. Napadaju se i osporavaju oni koji nešto čine. Pristupamo poslu sa tom nadom i s tim uverenjem i spremnošću da to učinimo. Mogu da kažem: živeo Partizan – rekao je Vučelić.

Povezana vest:  KAMP „BARSELONA“ OD 11. DO 15.JUNA, Dvoje najboljih polaznika imaće priliku da se usavršavaju u Bars