Član skupštine Partizana i dugogodišnji generalni sekretar tog fudalskog kluba Žarko Zećević ocenio je da je sadašnja kriza možda najveća u istoriji crno-belih, a kritikovao je i opoziciju što nije došla.

-Možda je ovo i najdublja kriza do sada. Nadam se da ćemo smoći snage da izadjemo iz nje i da ovaj trenutak ovde bude novi početak. Svi koji nisu pristuni ovde su neodogovrni i neozbiljno su se ponašali u ovoj situaciji. Postoji sukob mišljenja, a različiti su kriterijumi kako se do nečega dolazi. Partizan mora da sačuva oreol sportskog i fer nadmetanja – rekao je Zečević.

Skupština kluba izabrala je danas Milorada Vučelića za predsednika, kao i novi Upravni odbor. Ova skupština održana je iz četvrtog pokušaja.

-Bojkot se proteže već šest meseci. Bilo je insistiranja da se održi u septembru, a ti koji su najviše insistirali nisu došli i produbljivali su krizu. Bio sam igrač kada nema jedinstva u rukovodstvu, kada imate ovakvu situaciju, to utiče na rezultate. Nije tačno da igrači ne osećaju atmosferu. Na njih se utiče na različite načine, oni igraju pod psihičkim opterećenjem – rekao je Zečević.

Nekadašnji „gensek“ crno-belih posebno se zahvalio igračima.

Povezana vest:  Zvezda: Potreban nam je novac od prodaje Grujića

-Hvala im što su izdržali teret odnosa, našli sebe i svoju poziciju o igraju sa velikim uspehom. Šteta što takva atmosfera nije postojala ranije, bili bi bolji rezultati na medjunarodnoj sceni. Partizan je u 21. veku najuspešniji u Evropi: dva puta je igrao u Ligi šampiona, a osam puta u Ligi Evropa. Slažem se da treba da napravimo jedinstvo. Normalno je da podnese ostavku ko hoće da bojkotuje rad kluba, jer klub mora da se razvija – rekao je on.

Povezana vest:  Balak povredio koleno