Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje derbi meč protiv Radničkog iz Niša i dodao da umor igrača ne prihvata kao alibi za eventualno slabiju partiju crveno-belih iz Novog Sada.

Vojvodina je u sredu pobedila Novi Pazar u gostima i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije, a već u nedelju izabranike Nenada Lalatovića čeka novo teško gostovanje Radničkom u Nišu. Trener Vojvodine je naveo da je njegova ekipa poprilično izmorena u prethodnim danima.

Povezana vest:  Šaponjić: Zaslužili smo pobedu

-Računajući i putovanje u Niš, za četiri dana ćemo praktično 19 sati provesti u autobusu. Medjutim, to nema nikakve veze, jer ne priznajem umor i on sme da postoji kod igrača. Priznajem samo to da moraju da budu dobri i da svaki meč igraju kao da im je poslednji, odnosno da daju 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo došli do pozitivnog rezultata – rekao je Lalatović, objavljeno je na sajtu kluba.

Vojvodina je druga na tabeli domaćeg šampionata sa 29 bodova, dok je Radnički peti sa pet bodova manje.

-Ovo je derbi utakmica, a tamo nas nikad ne dočekaju oberučke, pogotovo njihovi navijači. Mi se nikoga ne plašimo. Idemo tamo da se nadigravamo sa njima i pokažemo da smo Vojvodina, iako ih cenim kao tim. Cenim i mog kolegu Milana Rastavca, kao i njihove igrače i poštujem Radnički, ali najviše cenim svoje igrače i Vojvodinu. Čeka nas teška utakmica, ali moramo dati svoj maksimum kako bismo zabeležili povoljan rezultat – rekao je Lalatović.

Lalatović je kazao da je Radnički iskusan tim, koji u Super ligi može svakoga da pobedi.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa A: Totenhem bolji od Intera, pobeda Tventea u Bremenu

-Jako su dobri kod kuće. Medjutim, i mi smo dobri i kod kuće i na strani, pa očekujem jednu lepu i pravu prvenstvenu utakmicu – rekao je Lalatović.

Utakmica 14. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Radničkog igra se u nedelju od 17.00 na Čairu.