Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da njegovi fudbaleri igraju „izuzetno dobro“, uprkos tome što su danas protiv Evertona vezali treći uzastopni remi od 1:1.

-Bili smo daleko bolji tim, ali nismo pobedili. Imali smo šanse za 2:0, pogodili smo stativu, a onda smo primili gol u poslednjem minutu. Igramo izuzetno dobro, čak i u teškim mečevima kao što je ovaj, a ne dobijamo rezultat koji zaslužujemo – rekao je Morinjo posle meča za Skaj sports.

Povezana vest:  Uhapšen Dragan Đurić

Mančester junajted je do sada u sezoni ostvario šest remija i sada ima devet bodova manje od od četvrtoplasiranog Mančester sitija i 13 manje od lidera Čelsija. „Đavoli“ su danas vodili, ali je Maruan Felaini napravio penal, tako da je Everton izjednačio u 89. minutu.

Morinjo je rekao da nije zabrinut brojem nerešenih utakmica, već time što ekipa nema rezultate kakve zaslužuje, uputivši usput kritiku medijima.

Povezana vest:  Falkao povredio koleno, neizvestan nastup na SP u Brazilu

-Zabrinut sam zato što ne dobijamo rezultate kakve zaslužujemo. Kada moj tim pobeđuje igrajući drugim fudbalskim stilom, onda je stil važan, a ne rezultati. U Premijer ligi ima timova koji igraju defanzivno i na kontre i ostvaruju rezultate. Vi kažete da je to fenomenalno. Kada moj tim igra izuzetno dobro, onda kažete da su rezultati važniji – rekao je Morinjo.

Povezana vest:  UEFA kaznila Galatasaraj, Bazel, Fejnord i Standard

-Raduje me što moj tim igra stvarno dobro čak i u teškim utakmicama. Jeste problem što ne dobijamo ono što zaslužujemo i što smo na mestu na tabeli koje nema veze sa kvalitetom koji pokazujemo – dodao je trener Mančester junajteda.