Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ocenio je da je njegov tim bio bolji od Javora i da je zasluženo slavio, kao i da je cilj ekipe da pobedi u preostala dva kola do kraja polusezone.

-Nastavili smo seriju (bez poraza), sada smo na kvoti od 13 pobeda i dva remija, sa jasnim ciljem: da probamo da završimo ovaj deo sezone sa još dve pobede. Nema dileme da je Partizan danas bio značajno bolji tim. Javor praktično do 91. minuta nije imao nijednu opasnu situaciju pred našim golom, a mi smo za to vreme postigli dva i mogli još nekoliko, pogotovo u drugom poluvremenu – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Uhapšen bivši selektor Togoa

Partizan je pobedio 2:0, a trener je bio kritičan i prema nekim svojim igračima.

-Ono što nije dobro je opuštenost nekih igrača u samoj završnici, jer koliko god gledalaca da dođe po ovom vremenu, treba da im se oduže, a ne da budu opušteni. Prošli smo danas polovinu sezone, ima još mnogo da se igra i stvarno je mnogo rano za donošenje bilo kakvih zaključaka. Biće još mnogo borbe do kraja za titulu – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Škundrić: Početak velikog sna svih zvezdaša

Trener Javora Miloš Veselinović rekao je da njegov tim nije bio dovoljno dobar da pripreti Partizanu.

-Večeras nismo bili dovoljno dobri da pripretimo Partizanu. Lako smo primili prvi gol, to nas je omelo, a gol na početku drugog poluvremena je potopio sve naše nade. Partizan je bio dobar, ofanzivan, razigran, a mi nismo pružili partiju koja je dovoljna da se ozbiljnije pripreti Partizanu – rekao je on.

Povezana vest:  Pobeda Milana na zvaničnom debiju Mihajlovića

Javor je ovim porazom prekinuo seriju od pet uzastopnih pobeda.

-Nadam se da ćemo do kraja polusezone uspeti da osvojimo još koji bod protiv Napretka i Vojvodine – rekao je Veselinović.