ratko_dostanic_objasnjavaSavić: Šampionske pripreme

 

Vujadin Savić nema dilemu kad ocenjuje rad ekipe Crvene zvezde na pripremama u Sloveniji. Šampionske – kaže mladi štoper našeg tima i bez dileme budućnost najvećeg srpskog kluba.

– Stvarno smo radili kao „crnci“ – kroz osmeh kaže Savić i dodaje – Kad sad vratim film shvatam da smo napravili sjajnu podlogu za šampionat i ono što nas čeka do 29. jula. Mislim da ćemo moći na svakom meču da 90 minuta meljemo rivala, a složićete se da je to izuzetno važno. Mislim da su iza nas šampionske pripreme.

Povezana vest:  IZBORI U FK PARTIZAN, Vujošević: Igrači, struka i Ljudi koji vode Partizan zasluženi za uspeh!

Savić je u poslednja dva meseca nosio kapitensku traku na dve utakmice.

– Traka je bila oko ruke i te trenutke ću pamtiti do kraja života. Znam da su Zvezdina deca obično preodređena za kapitene, ali na meni je da se tek dokazujem. Ima starijih lidera, moje vreme u Zvezdi tek dolazi – iskren je Savić.

Povezana vest:  Zuniga: Nisam imao nameru da povredim Nejmara

Snažni štoper je na „meti“ hvale mnogih stručnjaka koji su ga gledali na terenu.

– Znam da ima pohvala na moj račun, ali daleko sam od onoga što želim i treba da budem. Hoću još da učim, hoću da napredujem jer Zvezda zahteva vrhunski nivo.

O svom odnosu prema crveno-belim bojama Vujadin priča sa osmehom.

Povezana vest:  Sve utakmice 31. kola igraju se 18. aprila

– Meni je Zvezda najvažnija stvar u životu, uz porodicu. Tu dileme nikada nije bilo. Brat Uroš i ja smo odgajani u crveno-belim pelenama i degutantno mi je da pričam šrta osećam prema Zvezdi. Svaka moja reč o tome bi samo kvarila sliku o ljubavi prema klubu – kaže Savić.