adzic_koroman_i_tosicZvezda direktno na TV Foks

 

FK Crvena zvezda je u četvrtak 8. jula potpisala petogodišnji ugovor sa TV Foks, po kojem će ova televizija imati pravo da u toku prvenstva izabere deset utakmica i emituje ih na svom programu. Pored tih mečeva, Foks će prenositi i „večiti derbi“, a ceo prenos biće začinjen i dodatnim sadržajima. Crvena zvezda planira da u narednom periodu svoje mečeve prenosi i u inostranstvu preko kablovskih operatera.

– Crvena zvezda kao prepoznatljiv brend na ovim prostorima odlučila je da sklopi poslovnu saradnju sa još jednim tako poznatim brendom TV Foks. Na insistiranje ljudi iz Crvene zvezde, ali i ostalih naših klubova uspeli smo da izdejstvujemo da TV prava u prvenstvu budu podeljena. Tako će TV Foks imati pravo da po svom izboru prenosi deset mečeva u sezoni, po pet tokom jeseni i proleća – rekao je Đorđe Stefanović, poslovni direktor Crvene zvezde i dodao:

Povezana vest:  Evra: Ferguson će nas sve prodati ako ne osvojimo titulu

– Pronalaženje zajedničkog jezika s Zajednicom prvoligaša omogućilo nam je da sklopimo poslovni aranžman povoljan za klub. Crvena zvezda je jasno shvatila marketinšku utakmicu i nismo od onih klubova koji beže od TV prenosa. Već šta više, smatramo da tako možemo da podignemo posetu na našem stadionu koja je za prošlu sezonu više nego dobra. Visina ugovora između Crvene zvezde i Foksa ostaje poslovna tajna s finansijskog aspekta, dok će saradnja trajati pet godina.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, Golovima Baroša i Kadleca Češka pobedila Lihtenštajn

Slaviša Veselinović, direktor sportskog sektora u TV Foks pojasnio je da će prenosi Zvezdinih utakmica doneti nešto novo, do sada neviđeno na našim prostorima.

– Želimo da gledaocima naše televizije i navijačima Crvene zvezde omogućimo da iz svih uglova sagledaju utakmicu. Biće to nešto novo, što ne praktikuju druge televizije, nešto što naši gledaoci nisu mogli do sada da vide. Pored prenosa, radićemo i „hajlajtse“, specijalne emisije iz studija, zanimljive priloge…

Povezana vest:  Krmpotić i Dodić: Nijanse odlučuju ko će u finale

Crvena zvezda namerava da u dogledno vreme u saradnji sa TV Foks omogući i prenose svojih prijateljskih, ali i utakmica sa priprema. Mečevi Lav kupa Srbije za sada su centralizovani i njihov vlasnik je FSS, mada postoji želja da i u ovom segmentu klub napravi pomak, kao što je bio slučaj i sa Zajednicom Superlige.