Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje dobru igru i dobar rezultat svojih igrača u predstojećoj utakmici protiv Rada na početku prolećnog dela Super lige Srbije.

-Evo nas na novom početku, kao da je nova sezona, jer ova pauza traje toliko dugo da se sve promeni. Svaki početak je težak, a mi gostujemo ekipi Rada, koju jako cenimo. To je kvalitetna ekipa sastavljena od grupe momaka starijih od 30 godina sa medjunarodnim iskustvom, ali i grupe mladih kvalitenih igrača – rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Voždovac pobedio Rad i popeo se na drugo mesto na tabeli

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 14 časova na Banjici protiv Rada, utakmicu 22. kola Super lige Srbije, prvu u prolećnom delu prvenstva.

-Partizan kao i u svakoj utakmici traži put do dobrog rezultata i dobre igre, a recept za to je jako dobro poznat. Niko više ne sme da želi pobedu od igrača Partizana, pogotovo u prvoj utakmici. Očekujem dobro izdanje svojih fudbalera, da se sposobnosti podignu na gornju granicu realnih mogućnosti i da idu preko granice bola, a sve za uspeh tima i za dobar start prvenstva – naveo je on.

Nikolić je kao posebnu opasnost za svoju ekipu istakao nekadašnjeg prvotimca Partizana Nikolu Drinčića, kao i igru iz prekida.

-To je nekad bio naš kvalitet, sada je kvalitet našeg protivnika i mi treba da uradimo sve da ne dozvolimo situaciju da taj kvalitet dodje do izražaja – naveo je on.

U prvom Nikolićevom mandatu u Partizanu, ekipa je dva puta prolećni deo šampionata počinjala remijima, pa je novinare zanimalo da li bi to mogao biti dodatni motiv pred duel sa Radom.

Povezana vest:  Nikolić: Šanse su 50:50

-Nemam nikakav poseban motiv zbog toga. Situacija je potpuno drugačija, u sportu nema prošlosti. Više se i ne sećam poslednjih 17 utakmica, a niko se neće sećati te serije u slučaju neuspeha na Banjici – rekao je Nikolić.