Fudbaler Liverpula Filip Kutinjo već razmišlja o sledećoj utakmici svog tima u Premijer ligi, odnosno velikom derbiju reke Mersi, rekavši da njegovi saigrači treba sve vreme da znaju samo da su ispred Evertona na tabeli.

Liverpul će 1. aprila biti domaćin ove utakmice. Everton nije pobedio Liverpul još od 2010. godine, a nije slavio u gostima još od 1999. U ovaj meč, medjutim, ulazi u dobroj formi, pošto je u 2017. izgubio samo jednom. „Karamele“ sada zaostaju šest bodova za četvrtoplasiranim Liverpulom.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, FIFA istražuje zašto je bilo praznih mesta na otvaranju

„Ne brinu me uopšte serije i tradicija. Trenutno smo ispred njih na tabeli. To je realnost i to je sve o čemu treba da razmišljamo. Bićemo spremni. Derbi je vrlo posebna utakmica za sve, kako za navijače, tako i za igrače. Znamo šta on znači. Ljudi iz Liverpula žive za ovu utakmicu i imaju mnogo emocija, a sada još više, jer se Everton mnogo popravio u poslednje vreme“, rekao je Kutinjo novinarima.

Povezana vest:  Hicfeld: Morinjo je prostak koji uništava fudbal

Reprezentativac Brazila je rekao da utakmica neće biti laka.

„Znamo da neće biti lako, ali znamo da moramo da pobedimo. Za naše navijače, moral i za sve. Ja ne razmišljam ni o jednom od naših rivala. Samo želim da pomognem ovom klubu da se plasira u Ligu šampiona i da završi na što boljoj poziciji na tabeli“, rekao je Kutinjo.

Povezana vest:  Advokat optimista kada su u pitanju šanse Srbije