Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Novog Pazara, ali je istakao da od svojih fudbalera očekuje dobru igru i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu.

-Toliko se brzo nižu ove utakmice da nemam nešto novo što bih mogao da vam kažem… Jedina razlika je u broju utakmica koliko traje naša serija. Ona u ovom trenutku iznosi 26 mečeva bez poraza, ali ponavljam: ta serija nas još nije dovela nigde – rekao je Nikolić.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije izmedju Partizana i Novog Pazara igra se u četvrtak od 17.00.

-Kada je reč o Pazaru, očekuje nas prvo dugačak i težak put, a onda i dobar protivnik koji je na svom terenu tradicionalno neugodan za Partizan. Očekujem da vidimo jako dobru igru Partizana. Ono u šta ne sumnjam je da vidim motivaciju, a onda da iz ta dva kvaliteta dodje i dobar rezultat – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Matić: Ako se nastavi ovako, bolje da više ne igram

Na pitanje da li očekuje da Partizan konačno slavi u Novom Pazaru u prvenstvu, ali i da on upiše trijumf u trećem meču na tom terenu, Nikolić je rekao: „Treća sreća? Ja nisam sujeveran tip. Ako je ova grmljvina dobar znak, neka bude tako“.

Trener Partizana nije se previše bavio analizom protivnika.

-Pazar je dobra, takmičarska ekipa, teško je igrati na njihovom terenu, ali mene zanima da vidim tačnost i preciznost u igri Partizana i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu. U toj varijanti ne sumnjam da će doći i rezultat koji je u ovom trenutku za nas jako važan – dodao je on.

Na pitanje novinara kako „biti ratnik, a u isto vreme se i sačuvati od povreda i kartona“, Nikolić je istakao da njegova ekipa ne ide u rat već ide da igra fudbal.

Povezana vest:  Federer bez problema do polufinala u Melburnu

-Ne idemo mi ni u kakav rat za Novi Pazar. Idemo da igramo utakmicu protiv Pazara, tako se i pripremamo. Ne pripremamo se za rat, već za fudbalski meč – rekao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da su svi igrač sem od ranije povredjenog Alena Stevanovića, zdravi i spremni za meč, kao i da neće biti velikih promena u timu u odnosu na prethodnu utakmicu.

Povezana vest:  UEFA pokrenula istragu protiv bugarskog sudije

Na početku plej-ofa Partizan očekuje gostivanje Crvenoj zvezdi u utorak, ali Nikolić danas nije želeo da govori o toj utakmici, kao ni o današnjem žrebu za polufinale Kupa Srbije, niti o bilo čemu što nema veze sa utakmicom u Novom Pazaru.

-Ne bi bilo u redu ni fer da sad to pričam o tome. Što se Kupa tiče jedino mogu da kažem da je polufinale i da su svi protivnici koje smo mogli da dobijemo teški. O svemu tome ćemo razmišljati u autobusu kada se budemo vraćali iz Novog Pazara – rekao je Nikolić.