Fudbaleri Kristal Palasa i Lestera odigrali su danas nerešeno 2:2 u utakmici 33. kola Premijer lige, dok su pobede upisali Everton i Stouk.

Kristal Palas je, posle petog remija od početka sezone, na 15. mestu na tabeli sa 35 bodova. Lesteru je ovo drugi uzastopni meč u Premijer ligi bez pobede i sada je na 12. poziciji sa 37 bodova.

Fudbaleri Lestera su na današnjem meču imali dva gola prednosti, ali je Palas u drugom poluvremenu uspeo da stigne do izjednačenja i veoma važnog boda. Golove za Kristal Palas postigli su Joan Kabaj u 54. i Kristijan Benteke u 70, dok su strelci za Lester bili Robert Hut u šestom i Džejmi Vardi u 52. minutu.

Povezana vest:  Platini nije protiv regionalne lige

Fudbaleri Evertona su na svom terenu slavili protiv Barnlija sa 3:1, a svi golovi su viđeni u drugom poluvremenu. Ekipa iz Liverpula je trenutno peta na tabeli sa 57 bodova, dok je Barnli na 14. mestu sa 36 bodova.

Fil Jagelka je doveo Everton u vođstvo u 49. minutu, ali je samo tri minuta kasnije Barnli izjednačio golom Sema Vouksa iz jedanaesterca. Ben Me je u 71. minutu postigao autogol, a pobedu Evertona potvrdio je Romelu Lukaku u 74. minutu.

Povezana vest:  Ferguson: Knjigu sam pisao za navijače

Fudbaleri Stouka su istim rezultatom na svom terenu pobedili Hal. Stouk je sada 11. na tabeli sa 39 bodova, a Hal zauzima 17. poziciju sa 30 bodova, odnosno ima samo dva boda više od Svonsija koji je u zoni ispadanja.

Sanderlend i Vest Hem odigrali su nerešeno 2:2, dok je Votford pogotkom Ejtena Kapuea na svom terenu bio bolji od Svonsija sa 1:0.
 

Povezana vest:  UEFA traži strožije sankcije za nameštanje mečeva