Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je radostan zbog današnje pobede nad Crvenom zvezdom, ali je istakao da još nije sve gotovo u prvenstvu.

-Radostan sam, jako. Ovo je velika pobeda za igrače Partiana. Naporno su radili devet meseci i došli do serije od 28 utakmica bez poraza, od čega 25 pobeda i tri remija. Tu su i tri utakmice sa Zvezdom, od čega dve na njihovom terenu – rekao je Nikolić televiziji Arena.

Partizan je danas pobedio sa 3:1 i tako se izjednačio sa Zvezdom na vrhu tabele. Ako do kraja plej-ofa, u poslednjih šest kola, ostane isti broj bodova, Zvezda će biti prva jer je bila uspešnija u prvo delu prvenstva.

Povezana vest:  Tumbaković: Očekivali smo više, ali rival je maestralan

-Ne mogu još da kažem šta mi je na vrh jezika, ko je pokazao da je da je najbolji u prvenstvu. Mi sa ovom pobedom nismo još ništa osvojili. Čeka nas Vojvodina u subotu, pa Vojvodina u sredu u kupu. Moramo da ostanom fokusirani. Ovo je velika pobeda za igrače, mnogo im znači, kao i svakom navijaču Partizana. Njima hvala na velikoj podršci. Sutra odmor, pa onda spremanje i u subotu Vojvodina – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Granada pobedila Saragosu sa 1:0

On je istakao da su igrači najzaslužniji za trijumf.

-Igrači su najzaslužniji za pobedu. Mi smo izašli da igramo svoju igru. Dobar deo utakmice smo jako dobro igrali…Pobeda je čista kao suza, mi smo je 100 odsto zaslužili. Došli smo po pobedu i to smo ostvarili – rekao je Nikolić.

Trener Zvezde Miodrag Božović ocenio je da je skok igra Partizana presudila.

Povezana vest:  Blater i formalno podneo kandidaturu

-Utakmica je bila dobra i otvorena do kraja. Pimili smo dva gola iz prekida, koja nismo morali. Teško je posle bilo vraćati se rezultatski, ovog puta nismo uspeli. Teško nam je bilo da se nosimo sa visokim loptamana na Leandrea Tavambu, koji je izvanredan u skoku. Nismo mogli da mu pariramo. Sve je otvoreno još uvek, moramo da pobedjujemo i dalje – rekao je Božović.

-Nisam raspoložen sigurno, igrali smo najvažniju utakmicu za naše navijače i naš klub – dodao je on.