Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je da veruje da crno-beli mogu do titule prvaka Srbije i istakao da pobeda u derbiju protiv Crvene zvezde mora da se „overi“ protiv Vojvodine u narednom kolu.

-Apsolutno verujem (u titulu). Što da ne verujem? Još šest utakmica je ostalo i dosta je bodova u opticaju. Sve ekipe koje su u ušle u plej-of su iskusne i svaka ekipa ‘juri’ nešto… Ništa nam neće značiti ova tri boda ako ih ‘ne overimo’ protiv Vojvodine – rekao je Vulićević novinarima posle „večitog“ derbija.

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć kao gosti Crvenu zvezdu sa 3:1 u prvom kolu plej-ofa, i tako se izjednačili sa njima po broju bodova na vrhu tabele.

Povezana vest:  Hicfeld: Evropljanima male šanse za trijumf u Brazilu

Zvezda i Partizan sada imaju po 40 bodova. Zvezda je trenutno prva zahvaljujući boljoj gol-razlici, a ako oba tima na kraju plej-ofa budu imala isti učinak, crveno-beli će biti prvi jer su bili bolje plasirani tokom prvog dela šampionata.

-Utisak posle derbija je sjajan, pogotovo posle saznanja da smo pobedili Zvezdu u njihovoj kući posle šest godina. Većim delom utakmice smo držali situaciju pod kontrolom, dogodio se taj pad na početku drugog poluvremena, što je protivnik iskoristio i postigao gol – rekao je Vulićević.

-Pokazali smo da imamo karakter, došli smo u goste lideru da se nadigravamo, da pobedimo… Nama su u igri bila samo tri boda. Uspeli smo da prevazidjemo krizu da se podignemo i da zasluženo pobedimo – dodao je on.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Ronaldo: Hrvati i mi imamo pođednake šanse

I Bojan Ostojić smatra da Partizan i protiv Vojvodine mora da pruži svoj maksimim i pobedi.

-Samo pobedama može da se dodje do vrha i do ciljeva koje smo zacrtali. Jednu prepreku smo prešli, idemo dalje. Imamo isti broj bodova, nema predaje. Okrećemo se narednoj utakmici protiv Vojvodine na našem terenu gde moramo da damo maksimum i da pobedimo – rekao je Ostojić.

Povezana vest:  Treneri: Nerešen rezultat realan ishod u Novom Pazaru

Partizan u narednom kolu dočekuje Vojvodinu, a Crvena zvezda gostuje Napretku.