Trener fudbalera Bajern Minhena Karlo Ančeloti rekao je posle eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida da je došlo vreme da se u to takmičenje uvede ;video ;tehnologija ponovljenih snimaka (VAR).

-Ne mislim da je Real bilo kako uticao na sudije. Oni jednostavno nisu dorasli zadatku. Nikada nisam podržavao uvodjenje video tehnologije, ali moram priznati da je sada neophodna – rekao je Ančeloti posle utakmice.

Povezana vest:  Zvezdani trio - IRINA SHAYK, JOAN SMALLS i STELLA MAXWELL u prolećnoj kampanji za REPLAY TOUCH

Real je ukupnom pobedom od 6:3 nad Bajernom izborio plasman polufinale Lige šampiona, ali je revanš meč (4:2) obeležio arbitar Viktor Kašai i njegovi pomoćnici.

Kašai je prvo u 84. minutu preoštro isključio Artuta Vidala, iako je Čileanac startovao na loptu, a potom linijske sudije nisu svirale ofsajde Krisitjana Ronalda kod drugog i trećeg gola koji su bili uočljivi na usporenim snimcima.

Povezana vest:  Stanković: Drago mi je što smo igrali prvo kolo kvalifikacija

-Jednostavno polufinalista ne sme biti tako direktno odredjen. Pričao sam sa (Zinedinom) Zidanom posle utakmice i složili smo se da je sudjenje bilo loše. Takvo sudjenje ne bi smelo da se dešava u ovom takmičenju na ovom nivou. Nadam se da će VAR uskoro biti uveden – rekao je Ančeloti.

On je dodao da je revanš meč bio „perfektan“, kao i da je ponosan na svoje igrače.

Povezana vest:  Đukić: Očekujem evropski fudbal i pobedu svog tima