Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na preostale tri utakmice koje ekipa bude igrala na svom terenu u Super ligi biti besplatan, kako bi dobila veliku podršku navijača u borbi za osvajanje titule.

Do kraja sezone ostalo je još pet kola, tokom kojih će Zvezda tri puta igrati na stadionu „Rajko Mitić“, protiv Vojvodine 30. aprila, Mladosti 12. maja i Radničkog 21. maja. Za revanš utakmicu polufinala Kupa protiv Čukaričkog ulaz će se naplaćivati.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 5. kola i tabela

Iz Zvezde su najavljene pogodnosti za vlasnike sezonskih ulaznica.

-Svi vlasnici godišnjih karata za ovu sezonu će prilikom dolaska na stadion na posebnim štandovima dobijati vaučere kojim ostvaruju 10 odsto popusta na cenu godišnje karte za sezonu 2017/2018. To znači da vlasnici godišnjih karata koji budu prisutni na sve tri utakmice, mogu da ostvare popust i do 30 odsto na narednu sezonsku ulaznicu – navodi se u saopštenju.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 43 boda, koliko ima i Partizan, ali su crveno-beli u prednosti jer su bili prvi pre podele bodova. Takodje, Zvezda se bori i za trofej u Kupu, u prvoj polufinalnoj utakmici crveno-beli su pobedili Čukarički sa 4:1 na gostujućem terenu.

Povezana vest:  Lam će predvoditi organizaciju ako Nemačka dobije EP 2024. godine