Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je njegova ekipa ostvarila dobar rezultat protiv Sparte i da je zadovoljan s prednošću kojom crveno-beli putuju na revanš u Prag.

-Ovo je dobar rezulat, dobro je što nismo primili gol. Dali smo dva gola, možda je moglo više, ali ne žalim ni za čim. Nisam od onih što idu s mišlju ‘šta bi bilo kad bi bilo’. Zadovoljni smo rezultatom, ali on ništa ne govori. Ovo je tek prvo poluvreme – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Lam: Bolji smo nego pre dve godine

Crvena zvezda pobedila je večeras na stadionu „Rajko Mitić“ Spartu iz Praga sa 2:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

-Mislim da ovo veče pripada igračima i navijačima ovog kluba. Oni su protagonisti bili – rekao je Milojević.

On je ponovio da je Sparta dobar klub i dodao da će u revanšu biti teško.

-Imamo ozbiljnog protivnika, jednog giganta, neće biti lako. O Sparti ćemo razmišljati tek od ponedeljka, posle utakmice s Radom, koja je sada najbitnija utakmica – rekao je Milojević.

Povezana vest:  Navijači Drezdena kupili sve karte iz solidarnosti

Trener Zvezde je rekao da ne želi da se diže euforija posle večerašnje pobede, jer „tome nema mesta“. On je rekao da je čestitao igračima na borbenosti i dodao da fudbaleri Zvezde u svakoj utakmici trebaju tako da igraju, bez obzira ko je protivnik. Milojević je zahvalio navijačima na podršci.

-Hvala na divnoj podršci tokom svih 90 minuta. Mislim da su igrači to zaslužili. Bila je ovo izuzetno teška utakmica i ništa nije rešeno – kazao je on.

Povezana vest:  Zvezda bez Boaćija u Moskvi

Milojevič je kazao da „svaka pobeda mnogo znači“ na polju samopouzdanja.

-Treniramo i radimo za tako nešto. Pogotovo u ovakvom klubu s ovakvim navijačima. Njihova radost daje podstrek da budemo bolji. Smatram da uvek možemo da budemo bolji. treba malo vremena, a to je jedino što nemamo u fudbalu – rekao je trener crveno-belih i dodao da igrači imaju znatno više samopouzdanja nego kada je došao u klub.

Revanš utakmica izmedju Sparte i Crvene zvezde igraće se narednog četvrtka u Pragu.