Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je Krasnodar ozbiljan protivnik, ali da veruje u svoju ekipu i u igru crveno-belih.

„Očekivanja su uvek velika… Idemo u goste izuzetnoj ekipi, svesni smo koji je ulog, došli smo do završnice, dobro smo radili, dobro smo se spremili, igrači su motivisani i ono što mogu da obećam zvezdaškoj javnosti je da ćemo se truditi da igramo kao i do sada“, rekao je Milojević novinarima pred polazak tima u Krasnodar.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju protiv Krasnodara prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa. Meč u Krasnodaru se igra od 19.00.

„Poštujemo protivnika, ali verujemo u sebe i mislim da ćemo se tako i predstaviti u sutrašnjoj utakmici“, rekao je Milojević.

Na pitanje novinara da li je ekipa spremna da ponovi igre iz duela protiv Sparte, Milojević je naveo da je Krasnodar dobra ekipa, ali da će se crveno-beli prilagoditi.

Povezana vest:  Breša pobedila Bolonju u prvom meču 31. kola Serije A

„Mi se trudimo da damo sve od sebe, jako je bitno da kad iza đemo na teren verujemo u sebe, da imamo plan igre… Ali, tu je i faktor protivnika, igramo protiv ozbiljnog protivnika. To je skup stranaca, imaju svoj stil igre, ali prilagdićemo se“, rekao je Milojević.

Krasnodar je na tri utakmice na svom terenu u ruskom prvenstvu pobedio samo jednom.

„Sve su utakmice različite. Da se ne lažemo, ovo je veliki ulog, dva su poluvremena i imate šansu da u đete i da se takmičite sa najboljim klubovima u Evropi tako da me ne zavaravaju njihovi rezultati u prvenstvu. Mislim da će biti sasvim drugačije, jer je drugačiji motiv, drugačiji je ulog za ove dve utakmice“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Bajern čuva vrh, Lajpcig naneo prvi poraz Hofenhajmu u sezoni

On nije želeo da kaže kojim bi rezultatom u prvom meču bio zadovoljan. „Ne bih o prognozama, nisam dobar prognozer. Verujem u igru, borbu, a rezultat neka do đe onako kako Bog bude rekao“, rekao je trener Zvezde.

Crveno-beli su na svakom meču od početka sezone postizali barem po jedan gol, pa je novinare zanimalo da li crveno-beli i u Krasnodaru mogu da nastave tu seriju.

„Želim da imam kontinuitet dobrih igara. Ne može samo da nas interesuje da damo gol, pa nazad šta bude. Imamo neki svoj plan igre, igrači znaju šta treba da odrade na terenu i tako ćemo se ponašati. Jedino mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, nadam se da će to biti dovoljno“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Milojević: Obećavam da ćemo pružiti dobru partiju

Milojević je naveo da ima još nekoliko dilema kada je sastav tima za sutrašnji meč u pitanju.

„Svi igrači su krenuli, svi su zdravi, biću na slatkim mukama da izaberem najbolji tim za sutra „, rekao je Milojević.

Na put u Rusiju krenuo je i Rikardinjo koji je prethodnih dana imao problema s povredom. „Ne bih da pričam pojedinačno, neukusno je da posebno pričam o nekim igračima. Već sam rekao, svi igrači konkurišu za mesto za mesto u timu. Ima puno faktora koji utiču na sastav ekipe, videćemo… Svi igrači koji su tu su spremni da nastupaju“, rekao je Milojević.

Revanš je 24. avgusta od 21.00 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.