Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da misli da njegova ekipa ima psihološki problem sa efikasnosšću na domaćem terenu i dodao da to želi da reši u što skorijem roku.

„To je više mislim psihološki problem. Opterećenje igranja kod kuće nas sputava da igramo mirnije, jednostavnije, da mirnije tražimo protivnički gol. Pogotovo kod kuće se blokiramo, jer želimo da što pre dođemo do protivničkog gola, tako da efikasnost i igra kod kuće nisu toliko dobri kao na strani“, rekao je Đukić novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Beogradu.

Povezana vest:  Rendžers osvojio Liga Kup

Partizan je u četvrtak odigrao 0:0 u gostima sa Skenderbegom u Albaniji, a već sutra dočekuje Bačku u 14. kolu Super lige Srbije.

„Bačka je još jedan težak protivnik, a posle evropske utakmice je još teže, zbog umora. Ali, ovo ne staje, moramo dalje i moramo da pobeđujemo i da igramo dobro i da nastavimo trku za titulu. Nadamo se dobroj igri i dobrom rezultatu. Nemamo pravo na grešku, moramo da pobeđujemo. Analizirali smo Bačku, verovatno će igrati u sistemu sa pet igrača u odbrani. Oni su ekipa koja se brani sa pet, ali napada sa velikim brojem igrača. Zaista težak meč, ali nema druge nego ići na pobedu“, ;rekao je Đukić

Povezana vest:  Murinju smeta drugarstvo Kasiljasa i Ćavija

Crno-beli su na poslednje tri utakmice postigli samo dva gola, i to oba iz jedanaesterca.

„Uvek je zabrinjavajuće kada ne postižete gol. Nije lako, pogotovo u Evropi je teško pobeđivati, davati golove. Skenderbeg je čvrsta ekipa, agresivna, dobro radi tu defanzivnu fazu, nije lako. Moramo, međutim, da zahtevamo, da tražimo, da imamo posed, da napadamo“, kazao je on.

Povezana vest:  Fudbaleri Napolija nastavili sa individualnim treninzima

Utakmica između Partizana i Bačke igraće se sutra od 15.00 na stadionu u Humskoj. ;