Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa potpuno podbacila u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti i da jedino može da bude zadovoljan osvajanjem tri boda.

„Jedino što mogu da budem zadovoljan su ta tri boda. Odigrali smo loše i ni u jednom momentu nismo uspeli da dominiramo, da stvorimo šanse. Pogotovo u napadu. Igrali smo loše, jedino dobro su ta tri boda. Svi kao ekipa smo podbacili, nismo uspeli da napravimo zrelu šansu. U poslednjih pet minuta, kada su oni zbog svojih grešaka dobili isključenja, uspeli smo da postigemo dva gola i osvojimo tri boda“, rekao je Đukić za televiziju Arenasport posle utakmice.

Povezana vest:  Milošević: Ponovo mnogo toga ne valja

Partizan je u Lučanima pobedio Mladost sa 2:1. Mladost je povela u 70. minutu golom Predraga Pavlovića, a Partizan je izjednačio golom Marka Jevtovića u 86. minutu. Pobedu aktuelnom šampionu Srbije doneo je Miloš Šatara autogolom u 89. minutu.

„Znali smo kako će oni igrati, nismo bili pokretljivi i konkretni u napadu. Lako smo gubili loptu, znali smo da će igrati čovek na čoveka. Imali smo mnogo problema jer nismo uspeli da uspostavimo pas igru“, dodao je trener aktuelnog šampiona Srbije.

Povezana vest:  Englezima prati kazna zbog rasnih uvreda braći Ferdinand

Trener Mladosti Neško Milovanović nezadovoljan je suđenjem, pošto su u završnici utakmice dvojica njegovih igrača dobili po dva žuta kartona.

„Izvanredna Mladost, angažovana, igrači su uradili ono što sam tražio od njih. Sve drugo ne želim da komentarišem jer će klub da bude kažnjen. Šta se dogodilo? Ne možeš da igraš sa devet na 11 igrača. Partizan nije imao šansu dok je bilo 11 na 11. Ali, nema veze, to je naš fudbal“, rekao je Milovanović.

Povezana vest:  Nova hapšenja huligana u Španiji