milos_trifunovic_slavljeTrifunović: Nismo obeshrabreni

 

Izostanak pobeda i sportske sreće u novoj sezoni kao da je malo razljutilo igrače Crvene zvezde koji sada svim snagama žele da se izdignu i izađu iz letargije.

– Nismo ušli u sezonu kako smo želeli, iza nas je loš rezultat protiv Slovana i svesni smo da smo razočarali naše navijače protiv Smedereva. Međutim, osećam da se polako dižemo i svi silno želimo da pobedimo Inđiju i da tako počnemo pobednički niz – kaže Trifunović.

Povezana vest:  Prvi prenos fudbalske utakmice u Somaliji

To što su se već posle prvog kola našli u „minusu“, prema mišljenju napadača crveno belih definitivno nije razlog da se ekipa obeshrabri u svojim šampionskim ambicijama.

– Prvenstvo je dugo, ima puno utakmica. Sigurno nećemo dozvoliti da nas jedan remi obeshrabri. Ostalo je još da se igrači koji su došli nešto kasnije dodatno uklope. Bez svake sumnje imamo ekipu koja može da juriša na oba domaća trofeja – napominje Trifunović.

Povezana vest:  Prandeli: Baloteli nije uradio ništa loše

Predstojeći rival crveno-belih, novajlija u Superligi – Inđija u prvom kolu pokazala je da nije naivan protivnik.

– Gledali smo meč koji je Inđija odigrala protiv Partizana. To je kvalitetna ekipa i nije slučajno ušla u Superligu. Ali, mi idemo u Inđiju sa jednim ciljem – da odigramo dobro, izginemo svi na terenu i osvojimo tri boda – poručio je Trifunović.

Povezana vest:  Uhapšeno 19 navijača u Brazilu zbog nasilja na stadionima