Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je danas na svom Instagram profilu kolaž fotografije faula nad Aleksandrom Mitrovićem i na taj način pokazao razočaranje suđenjem Felkisa Briha na utakmici protiv Švajcarske.

„Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu. Nekada prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR…“, napisao je Krstajić ispod kolaž fotografije faula nad Mitrovićem.

Povezana vest:  Vidić operisao leđa, pauza najmanje četiri meseca

Srbije je juče u drugom kolu Grupe E Svetskog prvenstva u Kalinjingradu izgubila od Švajcarske sa 1:2, a sudija Felkis Brih je u par navrata doneo diskutabilne odluke.

Navodno, Brih je čak i od sudija koje pregledaju snimke utakmice dobio preporuku da pogleda situaciju kada su dvojica švajcarskih fudbalera oborili Mitrovića u šesnaestercu, međutim, odbio je i čak dosudio faul u napadu.

Povezana vest:  Fudbaleri Torpeda odbili da treniraju

Fudbalski savez Srbije je Svetskog fudbalskoj organizaciji (Fifa) uputio žalbu na suđenje, ali i „provokacije Švajcaraca Granita Džake i Đeradana Šaćirija prilikom proslave golova“, kada su na grudima, prekrštenih ruku pokazivali orla, simbola Albanije.

Srbiji je za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva potrebna pobeda protiv Brazila u poslednjem kolu Grupe E.

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images

Povezana vest:  141. DERBI, DAN POSLE, Adžić u ponedeljak pred medijima, možda odlazi?!