Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu ekipu Radnika iz Surdulice sa ubedljivih 6:0, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Golove za Zvezdu postigli su Ričmond Boaći u 33. i 62. minutu, Marko Marin u 41, Kafu u 52, Goran Čaušić u 73. i Nikola Stojiljković u 81. minutu.

Zvezda je nastavila s pobedama u domaćem šampionatu, upisala je i osmu pobedu, ali je i napravila lepu uvertiru pred prvi meč u Ligi šampiona, protiv Napolija u utorak.

Povezana vest:  Anćeloti: Ne smemo da ispuštamo Ronalda iz vida

Izabranici Vladana Milojevića su prvi na tabeli sa 21 osvojenim bodom, dok je Radnik na 14. mestu sa sedam.

Zvezda nije lako slomila otpor Radnika u prvom poluvremenu, a ključni trenutak desio se u 26. minutu kada je golman gostujuće ekipe Nikola Vasiljević dobio crveni karton nakon starta nad Boaćijem.

Nakon toga je sve krenulo u korist Zvezde, pa su crveno-beli vrlo brzo nakon toga i poveli. Strelac u 33. minutu bio je Boaći, na asistenciju Marina, da bi njih dvojica u 41. minutu zamenila uloge.

Povezana vest:  Nikolić hvali igrače, Bekvalac im ništa ne zamera

Zvezda je u nastavku bila raspoložena za igru, postigla još četiri gola i ubedljivom pobedom najavila meč protiv Napolija.

Vačerašnju utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“ pratio je i srpski teniser Novak Djoković. On je pre meča s Radnikom bio u svlačionici i posle kratkog razgovora je dobio Zvezdin dres s brojem 10 i svojim prezimenom, u kome je kasnije i pratio utakmicu.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Na redu poslednje kolo

Crveno-beli u narednom kolu domaćeg šampionata gostuju Partizanu, a Radnik dočekuje niški Radnički.