Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je cilj njegovog tima u nastavku sezone odbrana titule i osvajanje Kupa Srbije i dodao da zadovoljan dosadašnjim prelaznim rokom, ali da crveno-beli neće propustiti šansu da se još pojačaju.

„Očekivanja su uvek velika. Prioriteti su nam dve titule, titula šampiona i Kup. Odigrali smo dobru sezonu što se tiče tih evropskih utakmica i to nam daje podstrek da radimo još vrednije i daćemo sve od sebe da dodjemo do tih ciljeva koje smo zacrtali“, rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Fudbaleri Zvezde okupili su se danas pred početak priprema za nastavak sezone.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završila na prvom mestu na tabeli sa 59 bodova. Ima devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog, a 15 od Partizana.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati, strelci i tabela osmog kola Super lige

Novinari su Milojevića, nakon prozivke, upitali i ko su glavni konkurenti njegovom timu za titulu.

„Uopšte ne možemo sad ništa konkretnije da kažemo. Sistem takmičenja je takav da se dele bodovi, ima još mnogo utakmica, ima tu dosta pretendenata… Sasvim bi bila drugačija slika ako bi se u ovom trenutku delili bodovi. Ja nisam neko ko voli da priča unapred, videćemo kako će da se završi prvenstvo“, rekao je Milojević.

Trener crveno-belih će na početku priprema na raspolaganju imati više od 30 igrača. On je naveo da se još ne zna ko će ići na pripreme u Terme Čatež, ali da će se taj spisak sigurno revidirati pred put u Tursku.

Povezana vest:  Konte: Na dobrom smo putu

„Moramo da vodimo računa o tome da je prelazni rok u toku, da je to živa stvar, nikad ne znate koji će igrač da ode, ne znate koji će igrač da dodje… Ostavio bih prostora što se tiče konačnog spiska, ali nikakav to nije problem, to je sastavni deo našeg posla, navikli smo na to“, rekao je Milojević.

On je istakao da je zadovoljan dosadašnjim delom prelaznog roka.

„Doveli smo igrače na pozicijama na kojima smo želeli. Ako se bude pojavio neki igrač koji nam je interesantan, sigurno da ćemo da reagujemo bez obzira na kojoj poziciji igra. Sigurno nećemo reći ne za nekog kvalitetnog igrača“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Simeone: Poraz je deo igre

„Sve je moguće, ali biću najsrećniji kada se bude zatvorio prelazni rok i onda ću znati na koje igrače mogu da računam“, dodao je trener Zvezde.

Prvotimci Crvene zvezde na pripreme u Terme Čatež odlaze u ponedeljak i tamo će ostati do 23. januara za kada je zakazan povratak za Beograd.

Crveno-beli će potom u Beogradu provesti tri dana, a 26. januara će otputovati u Antaliji, gde će ostati do 9. februara.

Po povratku u Srbiju, Zvezda će imati još nedelju dana da se pripremi za prvu utakmicu u 2019. godini koju će pred svojom publikom odigrati protiv Vojvodine.