Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle večerašnje pobede nad Vojvodinom i rekao da su njegovi fudbaleri od starta igrali „fajterski“, a kao preloman momenat na meču istakao je odbranu Milana Borjana pri vodjstvu crveno-belih od 2:0.

„U pripremi utakmice smo videli da Vojvodina ima dosta mladih igrača, koji žele i znaju da igraju fudbal, a atmosfera na našem stadionu je bila divna, što se odrazilo na njih. Hvala navijačima na sjajnom ambijentu, priredili su jedno prelepo veče“, rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Vojvodinu sa 4:0, u 22. kolu Super lige Srbije. Strelci na stadionu „Rajko Mitić“ bili su Ričmond Boaći u 24. i 68, Veljko Simić u 28. i Milan Pavkov u 89. minutu.

Povezana vest:  Barselona neće Robinja, Ibrahimoviću otvorena vrata odlaska

„Detalj koji je možda bio preloman je šansa za Vojvodinu posle greške u našoj odbrani i odbrana Borjana pri vodjstvu 2:0, ali ne mogu ništa da zamerim svojim igračima. Treba lakše da rešavamo takve situacije, da ne vraćamo rivala u meč. Ima dosta stvari da ispravimo i insistiraću na tome. Takodje, čestitam mojim i igračima Vojvodine na fer i korektnoj igri. Bilo je lepo veče za fudbal, uživali smo i želim Vojvodini od sveg srca da se vidimo u plej-ofu“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Borac bolji u komšijskom derbiju

Milojević je kazao da su njegovi igrači „u velikoj meri ispunili“ sve što je od njih traženo.

„Igrali smo maksimalno fajterski od starta, toliko dugo smo zajedno i apsolutno su ispunili moja očekivanja. Malo sam se i pribojavao meča posle priprema na kojima smo baš dobro radili i nepoznanica su malo takmičarske utakmice, jer drugačiji je pritisak igrati za bodove i pred publikom. Probali smo da dodjemo do rezultata koji će nam omogućuti da nas bilo kakva greška ne košta mnogo, da smo u jačem takmičarskom ritmu, možda se taj kiks ne bi ni dogodio. Pojedini igrači prvi put imaju 90 minuta posle dužeg vremena i sve u svemu mogu da budem zadovoljan“, rekao je on.

Povezana vest:  Fudbaleri Crvene zvezde otputovali na Zlatibor

Milojević je za kraj je još jednom pohvalio navijače kojih je bilo više od 20.000 na stadionu „Rajko Mitić“.

„Stvarno je bila fenomenalna atmosfera, fudbal se igra za publiku. Utakmica je bila fer i korektna, protekla je bez ijednog incidenta, uz mnoštvo lepih poteza, izmedju ostalih i Marka Marina, ali su se istakli i ostali. Mogli smo da vidimo sve, i fenomenalno i sudjenje. Znam koliko god da ih dodje i navijači daju sve od sebe, i siguran sam da će i dalje podržavati ekipu“, završio je Milojević.