Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pred meč drugog kola plej-ofa Superlige sa Čukaričkim rekao je da očekuje tešku utakmicu u pravom fudbalskom ambijentu.

„Čeka nas nastavak plej-ofa i svaki meč u doigravanju je derbi za sebe. Gostujemo stabilnom superligašu, koji je uvek u vrhu i ima tendenciju da napreduje iz godine u godinu. Igraju vrlo kvalitetno na svom terenu i bice jako teško. Ambijent na Banovom brdu je uvek fudbalski, teren je dobar i to govori o kakvom je klubu reč. Ocekuje nas izuzetno teška utakmica. Čukaricki ima kontinuitet i nije menjao tim, igrači su dugo zajedno i poznaju se“, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“.

Povezana vest:  Lans dobio novog trenera

Trener crveno-belih govorio i kakav pristup od igrača želi u sutrašnjem meču.

„Spremićemo se maksimalno ozbiljno, kao i do sada. Takav pristup igrača želim na utakmici. Pritisak je obostran, a ulogu favorita treba potvrditi na terenu. Koliko sam u Crvenoj zvezdi, nijednu utakmicu nismo odigrali bez pritiska i on može da bude samo pozitivan. Posle 30 kola u domaćem prvenstvu i jedne runde u plej-ofu, tačno se iskristalisalo ko ce se boriti za titulu, a ko za Evropu. Čukaricki ima svoje ambicije, mi svoje, i nije njima ništa manji ili veći pritisak nego nama“, rekao je on i osvrnuo se na zdravstveni bilet.

Povezana vest:  Vladimir Volkov u dresu Crne Gore!?

„Sigurno ne možemo da računamo na Boaćija. Ima nekih igrača za koje ćemo proceniti, imamo manjih problema i videćemo koliko cemo ih izlagati naporima. Imamo igrače i na granicama žutih kartona, ali za mene je svaka sledeća utakmica najbitnija u sezoni. I zato smo samo fokusirani na ČukaricCki, i tako se spremamo. Posle ćemo misliti na derbi“, zaključio je Milojević.

Povezana vest:  Đibril Sise završava karijeru u junu

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog igraju sutra od 17 sati na Banovom brdu.