Srpski fudbaler Nemanja Matić preuzeo je krivicu na sebe za katastrofalan poraz Mančester Junajteda od Evertona (4:0) u Premijer ligi.

Matić, koji se vratio u tim nakon tri nedelje, smatra da je Junajted na Gudison parku izgubio bitku u sredini terena, gde on igra.

„Bila je ovo jedna od najgorih partija za mene, ali i celog tima. Zasluženo smo izgubili, nismo igrali onako kako smo hteli. Nije do mladih igrača, jedan sam od najiskusnijih i ako bi trebalo neko da se okrivi, neka budem ja“, rekao je Matić za BT Sport.

Povezana vest:  Real slavio u predgrađu Madrida

Matić je priznao da je „sramotan“ toliko visok poraz od Evertona.

„Moramo da se pogledamo u ogledalo, svaki od nas i vidimo gde smo grešili. Teško je reći gde smo sve grešili, u oduzimanju lopte, sa njom u posedu, svi moramo više da trčimo i pokažemo kvalitet“, rekao je Matić i dodao da Junajted nije imao lidera na terenu.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije: Protiv Japana svi igramo za Stankovića

Mančester Junajted se nalazi u teškoj situaciji da naredne sezone igra Ligu šampiona, jer četiri kola pre kraja ima dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala, isto koliko i od petog Čelsija, a u sredu ga čeka duel sa gradskim rivalom Sitijem na Old Trafordu.