Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Filip Stojkoivć kaže da je finale Kupa Srbije protiv Partizana prava prilika da njegov tim na pravi način zaokruži sjajnu sezonu.

„Igrali smo u Ligi šampiona, osvojili smo titulu i imamo priliku da vrlo napornu sezonu krunišemo još jednim trofejom. Znamo da nam je cilj bila „dupla kruna“, ostao nam je još korak do novog uspeha, a onda nas čeka da odemo na zasluženi odmor pred izazove u novoj sezoni“, rekao je Stojković za klupski sajt.

Povezana vest:  Božović: Ne zanimaju nas kalkulacije drugih, idemo na pobedu

Zvezdin desni bek podseća da crveno-beli ove sezone, izuzev utakmice protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, nema poraz na domaćem terenu.

„Primamo malo golova na Marakani. Imamo samopouzdanja i sigurno da će od nas zavisiti veći deo meča. Samo da pobedimo i osvojimo trofej, i da privedemo sezonu kraju kako bi trebalo. U prošlom derbiju smo pokazali da smo najbolji i da smo zasluženo osvojili titulu“.

Povezana vest:  Nikolić zadovoljan, skoro bez kritika za svoj tim

Crnogorski reprezentativac očekuje lep ambijent i veliku podršku sa tribina.

„Mislim da će biti puna severna tribina, a voleo bih da bude što više naših navijača i da još jednom pokažu zašto su najbolji na svetu. Njihova podrška nam uvek daje dodatnu snagu i kada su Delije uz nas onda i lakše dolazimo do uspeha“, naglasio je on.

Povezana vest:  Redknap: Bili smo fantastični, ali Hart je imao sjajan dan

Finale Kupa Srbije igra se u četvrtak na stadionu „Rajko Mitić“ od 19 sati.