Kompanija Mozzart i Fudbalski savez Srbije potpisali su danas ugovor o saradnji kojim regionalni lider u priređivanju igara na sreću postaje oficijalni betting partner fudbalske reprezentacije Srbije. Ugovor su u Kući fudbala u Staroj Pazovi potpisali direktor Sektora korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

“Kompanija Mozzart danas postaje deo velike srpske fudbalske porodice. Potpisivanje ovog ugovora za nas znači nastavak našeg strateškog opredeljenja da pomažemo i podržavamo sport, kako profesionalni, tako i pojedince i sportske kolektive koji nisu u mogućnosti da se sami finansiraju. Mi živimo od sporta i potpisivanje Ugovora je način da to sportu i vratimo. Hvala čelnicima Fudbalskog saveza Srbije što su nas primili u ovu veliku fudbalsku porodicu. Kada budemo sumirali rezultate posle tri i po godine, nakon Svetskog prvenstva, verujem da ćemo moći da zajedno konstatujemo da tim koji pobeđuje ne treba menjati,” rekao je Popović.

Povezana vest:  FS Belgije raspisao konkurs za selektora, može da se prijavi bilo ko

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović zahvalio je kompaniji Mozzart što je doprinela da pul sponzora Fudbalskog saveza bude jači nego ikada.

“Naš cilj je da posle odlaska na Svetsko prvenstvo i rezultata u Ligi nacija ostvarimo plasman na Evropski šampionat i da tako u kontinuitetu beležimo vrhunske rezultate. Zahvaljujemo Mozzartu što veruju u nas. Ovo je kompanija koja nije samo lider na domaćem tržištu, nego i regionalni lider, sto posto srpska kompanija, i ova saradnja je dokaz da najbolji idu uz najbolje”, rekao je Šurbatović na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Silva: Nismo zaslužili ovakav kraj

Ugovor je potpisan na tri i po godine i važi do 31. decembra 2022. godine a u Mozzartu ističu i da je jedan od povoda za njegovo potpisivanje to što su prepoznali kvalitet ove reprezentacije i da se nadaju njenom plasmanu na Evropsko prvenstvo 2020. godine i na Svetsko prvenstvo koje će 2022. godine biti održano u Kataru. Takođe, 17. juna počinje Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Italiji i San Marinu, gde se Srbija nada najvišem plasmanu.

Povezana vest:  Ronaldo: Nisam nesrećan zbog novca