Fudbaleri Radničkog iz Niša počeli su danas pripreme za novu sezonu u kojoj će osim na domaćoj sceni ponovo igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Trener Nenad Lalatović najavio je stvaranje novog jakog tima, koji će pokušati da „podigne lestvicu“ i nakon istorijske vicešampionske titule sada osvoji trofej i što duže ostane u Evropi.

„Pred nama je stvaranje nove ekipe. Otišlo nam je nekoliko nosilaca igre poput Drinčića, Ranđelovića, Grbića i Pankova, tako da danas krećemo sve iz početka. Nedostaje nam mnogo igrača, ali Radnički je jedan od najvećih klubova u Srbiji i naše ambicije su da probamo da u najmanju ruku ponovimo prošlu sezonu, koja je bila istorijska. Nešto više od toga sada ne želim da obećavam, prelazni rok traje, a o tome ću konkretnije moći da govorim ukoliko se ispune moji zahtevi o dovođenju novih fudbalera u Radnički“, izjavio je Lalatović.

Povezana vest:  Tošić: Sve je u našim rukama

On je dodao da mu je drago što je ostao u Nišu.

„Zavoleo sam Niš od prvog dana i ovde sam prihvaćen sjajno. Imao sam ponude iz Grčke i iz Kazahstana, ali te ekipe nisu bile spremne da ispune sve moje uslove, a kada me je pozvao gospodin Ivica Tončev brzo smo se dogovorili“, istakao je Lalatović.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Traje golmanska solidarnost oko Grina