Mali fudbaleri dobili diplome, najbolji putuju u Italiju

///Mali fudbaleri dobili diplome, najbolji putuju u Italiju

Mali fudbaleri dobili diplome, najbolji putuju u Italiju

Banca Intesa je u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad podržala organizaciju petog po redu Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji. Na kampu, koji je održan od 24. do 28. juna 2019. na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, učestvovalo je 120 dečaka i devojčica uzrasta od 7 do 14 godina, koji su tehnike i veštine fudbala sticali u radu sa nekim od najuspešnijih fudbalskih trenera Italije.

Povezana vest:  Real rutinski pobedio Deportiva

Na svečanoj ceremoniji poslednjeg dana održavanja kampa svim polaznicima uručene su diplome, a tri najtalentovanija učesnika po oceni trenera nagrađena su putovanjem u Italiju, gde će sa decom iz drugih zemalja prisustvovati Danu italijanskog fudbalskog kampa. Tokom trodnevne posete Italiji, za male fudbalere će na terenima akademije Coverciano biti organizovani treninzi, kursevi i utakmice, a mališani će takođe posetiti Italijanski muzej fudbala i prisustvovati utakmici Serije A.

Povezana vest:  Pastore: Moji agenti pregovaraju s Barselonom

Italijanski fudbalski kamp je projekat udruženja Club Italia Master, koji okuplja bivše igrače reprezentacije Italije, a organizuje ga italijanska kompanija World Camp Srl. Ovogodišinji promoter kampa bio je legendarni italijanski fudbaler Roberto Bađo, koji je tim povodom nedavno boravio u poseti Beogradu.

By | 2019-06-28T21:45:51+00:00 jun 28th, 2019|Fudbal|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.