Fernando Torres is congratulated by Martin Skrtel after scoring the winner against Blackburn RoversHodžson i dalje veruje u Toresa

 

Ekipa Liverpula nije dobro počela sezonu, ali kako ona odmiče rezultati koje nižu su sve bolji. Lako su prošli grupu Evropske lige, a trenutno su na devetom mestu Premijerlige. Poslednjih sezona je mnogo toga u igri zavisilo o formi odličnog španskog napadača Fernanda Toresa. Ako je on bio u formi i Liverpul je pobeđivao, ako nije imao svoj dan i klubu sa Enfielda je bilo teže.

Povezana vest:  Deseto kolo Lav futsal superlige na programu ovog vikenda

Ove sezone u Premijerligi Tores je odigrao 16 utakmica, a postigao je pet pogodaka uz četiri asistencije.

-I dalje verujem u Toresa. Smatram da je on najbolji napadač na svetu – rekao je Roj Hodžson, trener Liverpula, o igraču koji je u poslednje vreme nekoliko puta bio, po natpisima, blizu izlaznih vrata kluba. Čelzija i Mančester Siti su tražili i nudili velike novce za Toresa.

Povezana vest:  Tjeri Anri: Nikad više neću da igram u Evropi!

-Igramo dobro i stvaramo šanse. To je garancija dobre budućnosti. Moramo da nastavimo da hranimo Toresa loptama i guramo ga u gol prilike. Tada sam uveren da ćemo imati profit svi u klubu. Pobeđivaćemo, a Tores će se opet potvrditi kao jedan od najboljih – završio je Hodžson.