harry redknapp

Hari Redknap: Sezona nije gotova, možemo biti četvrti

Totenhemov menadžer Hari Redknap i dalje misli da će njegova ekipa i sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, uprkos još jednom razočaravajućem ishodu u nizu.

Činilo se da će Spursi slaviti protiv Vest Bromviča nakon što je Džermejn Defo postigao svoj stoti gol za sastav s Vajt Hart Lejna, ali sjajan udarac Simona Koksa izjednačio je rezultat na konačnih 2-2. Peti je to remi u poslednjih šest utakmica za Totenhem koji sada na petom mestu zaostaje bod za četvrtoplasiranim Mančester Sitijem koji ima i odigranu utakmicu manje i veće izglede da odbrani poslednje mesto koje nudi izlet u Ligu šampiona.

Povezana vest:  Venger traži bolje doping testove u fudbalu

Redknap ne misli da je sve gotovo:

-Biće teško, ali ima još dosta za igrati. Ali, teško mi je i shvatiti da svi govore kako moramo izboriti Ligu šampiona, a do ove sezone ekipe ju nikada nije igrala.

-Bog zna koliko je novca Mančester Sitija potrošio da bi bio iznad nas na tabeli. Arsenal, Mančester Junajted i Čelzi su tu gde su i svake godine. Liverpul će onde biti sledeće. Četvrto mesto nije lako ostvariti. Kako bilo, ova je sezona sjajna, a još uvek traje.

Povezana vest:  Žoze Murinjo: Ne trebaju mi nova pojačanja